lunes, 3 de septiembre de 2007

No ho entenc.

Fa uns dies vaig llegir una carta a La Vanguardia signada per en Joan Castillo, de qui soc un bon amic, referida al peatge d’Alella i al nou disseny de la línies de separació de carrils de la N-II al seu pas per El Masnou amb direcció a Mataró, amb la que combrego al 100 % i encara penso que es va quedar curt.

Fa falta una mentalitat tant complicada per fer-ho que fins em sembla mentida que els que pinten les ralles ho fessin sense una ordre especial. En tot cas es veu que en algun lloc han tingut que esborrar i pintar de nou.

No vull posar el que penso sobre el dissenyador perquè entraríem en el insult i tampoc es el cas de faltar el respecte, però ben pensat, fent això ens estan faltant el respecte a tots el usuaris. Be deixem-ho.

Em pregunto quin sentit te suprimir un carril alla on n’hi caben dos o fer el carril ondulat en lloc de recte o suprimir un dels carrils aprofitant les rotondes i sense avisar-ho amb la suficient antelació, senzillament no ho entenc.

Segurament es tracta d’una nova forma de dissuadir a la gent de fer servir la carretera perquè faci servir l’autopista (de pago).

També hi han posat una mitjana feta amb un muret que sense cap dubte impedirà que l’aigua de las rieres passi cap a mar cada vegada que plogui i per acabar-ho d’arreglar en alguns llocs també han posat el muret a la vorera del costat de mar.

Per cert que m’han dit que això ho decideix el Ministerio de Fomento que com tots sabeu està a Madrid i allà, com que passan cada dia per aquest tram de carretera, coneixen perfectament els seus problemes i el comportament climàtic e hidrològic de la zona.

Tot un exemple del que no ha de ser.

Salut

1 Comments:

Blogger Unknown said...

no ho entens ni tu ni molta gent, la veritat és que en comptes d'una carretera sembla que hagin fet una pista d'slalom, perquè t'has de dedicar a anar fent esses tota l'estona per poder seguir el carril

esperem que mai hi hagi cap riuada ni cap accident perquè es convertirà en una ratera

7:00 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home